Pups

We verwachten volgend jaar (lente 2019) een nestje.
Wij  fokken volgens de regels van de rasvereniging. De helft van de pups wordt bemiddeld via de NVSW. Voor de andere helft zoeken we zelf geschikte baasjes, waarmee we vooraf graag kennis maken. We hanteren de prijs van de rasvereniging voor een pup, namelijk: €900,-. De pups worden geënt met 6 weken, gechipt, DNA wordt afgenomen, ze krijgen een stamboom-certificaat van de Raad van Beheer en worden ontwormd. Rond de 8 weken mogen ze naar hun nieuwe baasje(s). Er zal veel aandacht worden besteedt aan de socialisatie van de pups. Een goede socialisatie begint al in het nest en het is dan de taak van de toekomstige eigenaren dit begin verder uit te breiden. Je bent van harte welkom om bij ons thuis een kijkje te komen nemen en kennis te maken met ons, Senna en Dieke. 

Indien je bij ons op de wachtlijst wil, is het de bedoeling eerst een contactformulier in te vullen, die we je toesturen per e-mail en voordat de pups er zijn, eerst persoonlijk kennis te maken. Plaatsing op de wachtlijst betekent nog geen garantie dat we ook daadwerkelijk een pup aan je toe (kunnen) wijzen

Wij hebben in 2011 een nestje gefokt met Senna (Senna Sietske v.d. Wagenschuur) en in 2017 een nestje met Dieke (Dieke Aukje fan è Nije Leane). We zijn liefhebbers van het ras die zéér incidenteel een nestje fokken. 

 

 09 april 2014 - Baronie Nest (2011)
Wat vliegt de tijd, van pup tot prachtige volwassen honden. 3 jaar alweer! Gefeliciteerd!
Stabyhoun.nl