Pups


We verwachten de komende jaren geen nestje meer.


Zeer incidenteel fokken wij een nestje. Dit zal voor de komende jaren ons laatste nestje worden. Wij hebben onze honden als gezinshonden en fokken uit liefde en voor de instandhouding van het ras. Wij
 fokken volgens de regels van de NVSW (rasvereniging). We maken 
graag vooraf kennis met eventuele toekomstige eigenaren van de pups. We hanteren de prijs van de rasvereniging voor een pup, namelijk: €900,-. De pups worden geënt met 6 weken, gechipt, DNA wordt afgenomen, ze krijgen een stamboom-certificaat van de Raad van Beheer en worden ontwormd. Rond de 8 weken mogen ze naar hun nieuwe baasje(s). De ouders voldoen aan alle gezondheidseisen van de rasvereniging en daarnaast laten wij nog een extra onderzoek doen die niet verplicht is (namelijk oogonderzoek (ECVO)) om er zo zeker mogelijk van te zijn dat Dieke en de reu vrij zijn van oogafwijkingen. Er zal veel aandacht worden besteedt aan de socialisatie van de pups. Een goede socialisatie begint al in het nest en het is dan de taak van de toekomstige eigenaren dit begin verder uit te breiden. Je bent van harte welkom om bij ons thuis een kijkje te komen nemen en kennis te maken met ons, Senna en Dieke. 

Indien je bij ons op de wachtlijst wil, is het de bedoeling eerst een keer kennis te komen maken, alvorens we je/jullie op de wachtlijst plaatsen.

Wij hebben in 2011 een nestje gefokt met Senna (Senna Sietske v.d. Wagenschuur) en in 2017 & 2019 een nestje met Dieke (Dieke Aukje fan è Nije Leane). Wat voor Dieke het laatste nestje ook was. We zijn liefhebbers van het ras die zéér incidenteel een nestje fokken. Héél misschien mag haar dochter Eem het in de toekomst overnemen.

 

 09 april 2014 - Baronie Nest (2011)
Wat vliegt de tijd, van pup tot prachtige volwassen honden. 3 jaar alweer! Gefeliciteerd!
Stabyhoun.nl