aa 

 

Verhalen

8 december 2013Stabyhoun.nl
Ook de vervolgcursus, Juniortraining, hebben we gisteren afgerond. Ondanks dat ze het vaak ook erg leuk vindt om lekker met d'r neus op de grond te snuffelen of zijn de konijnenkeutels interessanter, het trainen samen vindt ze ook erg leuk (en ik ook). Morgen gaan we starten met de volgende cursus: Kwispel! Een combinatie van gehoorzaamheid en behendigheid (dat laatste natuurlijk nog erg laagdrempelig). 
In de afgelopen maanden hebben we ook nog een paar showtjes gedaan. In september hebben we meegedaan aan de clubmatch van KC de Baronie (in Breda), waar Dieke een 1 Veel Belovend behaalde in de babyklasse. Eén week later hebben we in 's Hertogenbosch meegedaan aan de clubmatch en daar behaalde ze een 1 Belovend in de jeugdklasse. In November hebben we meegedaan aan de clubmatch in Gorinchem, samen met haar broer Djordy. Djordy behaalde een 1 Veelbelovend en Dieke een 4 Belovend in de puppyklasse.


Stabyhoun.nl31 augustus 2013
Het gaat erg goed met Dieke. Makkelijke, vrije pup (soms wat eigenzinnig, maar het is dan ook een Fries). In het begin van de maand hebben we meegedaan met een Clubmatch in Uden in de Babyklasse. Daar behaalde ze 1 Veel Belovend. Ze was heerlijk relaxt de gehele dag en deed het erg leuk in de ring. Het ging ons puur om de socialisatie en ze deed het allemaal prima! Was erg geslaagd dus. 

Vandaag heeft Dieke met goed gevolg de puppycursus afgesloten. Volgende week alweer verder met de juniortraining!