aa 

Week 9

4 Juni 2011

8 weken oud zijn de pups alweer. Nog maar 6 pups over van de 10, de anderen (Jip, Jikke, Douwe en Berber) zijn al naar hun nieuwe baasjes. Vandaag gaat Lobke naar haar nieuwe baasjes.
Senna lijkt nu wat relaxter met de pups en wat meer geduld met ze te hebben. Ze speelt nu meer met ze. Voor haar lijkt het nu ook beter te behappen met minder van die terrorpups om haar heen. Ik ben beniewd hoe ze reageert als er (bijna) geen pups meer zijn. 
Het is echt al rustig nu in huis. 6 of 10 pups is een heel erg groot verschil. Het is moeilijk om de zorg uit handen te geven, maar de pups hebben allemaal geweldige baasjes gekregen, dus daar maak ik me geen zorgen over. Toch is het moeilijk om na 8 weken intensieve zorg, het los te laten.
Ze zijn er wel aan toe, de schatjes, de wereld ontdekken! 


4 Juni 2011; update 2: 

Er zijn weer nieuwe updates van Douwe, Jikke, Berber en Lobke. Je kan deze updates vinden op hun eigen pagina's. Op dit moment zijn er nog 5 pups v.d. 10. Niko gaat morgen samen met Mark op het vliegtuig naar Californië. Ook Syb & Pip zullen naar hun nieuwe baasjes gaan.

Mee naar het bos:
Stabyhoun.nl

Pip
Stabyhoun.nl

Syb
Stabyhoun.nl

Melo
Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl

Syb
Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl

Niko
Stabyhoun.nl

Pip
Stabyhoun.nl

Syb & Flow
Stabyhoun.nl

Flow
Stabyhoun.nl

Niko
Stabyhoun.nl

Niko
Stabyhoun.nl


5 Juni 2011

Vandaag gaan PipSyb & Melo naar hun nieuwe baasjes.
Ook Niko verlaat vandaag het nest. Niko is vandaag samen met Mark aan hun grote reis naar Californië begonnen. Vanmorgen zijn ze op de trein gegaan en om 13.30 vertrekt zijn vliegtuig naar Minnesota. Daar moet hij vervolgens overstappen op het volgende vliegtuig naar huis, naar Californië.

Er is een nieuwe update over Jip, Lobke, Jikke en  Douwe. En nu is alleen Flow nog bij ons tot volgende week. Vanaf heden plaats ik niets meer op deze pagina, maar komt alles op de indviduele pagina's van de pups te staan. Ik zal op de home-pagina zetten van welke pup er een nieuwe update te vinden is.

We (Massimo, ik & Senna) zijn ontzettend verwend met cadeau's. Bedankt allemaal! Ontzettend lief.
We hebben deze weken als ontzettend leuk, uniek en mooi ervaren. Vermoeiend, dat ook, maar we hadden het voor geen goud willen missen. We zijn ontzettend trots op ons meisje. Senna heeft uiteindelijk nog het zwaarste werk van ons allemaal geleverd. Ze heeft het fantastische gedaan, ons meisje!
10 Fantastische gezinnen voor 10 fantastische pups, vinden we zelf... We hopen dat iedereen veel plezier aan elkaar gaat beleven en we nog veel verhalen zullen horen van iedereen.

Bedankt voor alles!

Stabyhoun.nlStabyhoun.nl

Stabyhoun.nlStabyhoun.nl

Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nlStabyhoun.nl


Stabyhoun.nl

Stabyhoun.nl